Свинина з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Свинина з картоплею і грибами

Свинина з картоплею і грибами – це просте в приготуванні і шалено смачне блюдо, яке стане для вас ситним і поживним обідом або вечерею, який приємно здивує всіх членів вашої родини. Доповніть таку страву салатом зі свіжих овочів, вам дуже сподобається!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Свинина – 250 гр.
  • Картопля – 300 гр.
  • Печериці – 200 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Молоду картоплю ретельно промиваємо і насухо витираємо паперовими рушниками, нарізаємо довільними шматочками.

Крок 2. Приправляємо нарізку сіллю і меленим перцем.

Крок 3. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом і розподіляємо картоплю.

Крок 4. Свинину ріжемо на шматочки, трохи більше овочів.

Крок 5. Печериці ріжемо на 2-3 частини, цибулю – тонкими півкільцями.

Крок 6. До картоплі додаємо гриби, м’ясо і цибулю злегка присаливаем і закриваємо фольгою. Запікаємо півгодини при 180 градусах, потім фольгу прибираємо і підрум’янюємо страву ще близько 10 хвилин.

Крок 7. Розкладаємо апетитну страву по порційних тарілках і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!