Свинина з картоплею і грибами
Свинина з картоплею і грибами – це просте в приготуванні і шалено смачне блюдо, яке стане для вас ситним і поживним обідом або вечерею, який приємно здивує всіх членів вашої родини. Доповніть таку страву салатом зі свіжих овочів, вам дуже сподобається!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Свинина – 250 гр.
- Картопля – 300 гр.
- Печериці – 200 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – 40 мл
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Молоду картоплю ретельно промиваємо і насухо витираємо паперовими рушниками, нарізаємо довільними шматочками.
Крок 2. Приправляємо нарізку сіллю і меленим перцем.
Крок 3. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом і розподіляємо картоплю.
Крок 4. Свинину ріжемо на шматочки, трохи більше овочів.
Крок 5. Печериці ріжемо на 2-3 частини, цибулю – тонкими півкільцями.
Крок 6. До картоплі додаємо гриби, м’ясо і цибулю злегка присаливаем і закриваємо фольгою. Запікаємо півгодини при 180 градусах, потім фольгу прибираємо і підрум’янюємо страву ще близько 10 хвилин.
Крок 7. Розкладаємо апетитну страву по порційних тарілках і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!