Сирний пиріг з пісочної крихтою – 5 рецептів в духовці з покроковими фото

Сирний пиріг з пісочної крихтою на маргарині

Сирний пиріг з пісочної крихтою на маргарині – це всім доступне частування, яке, незважаючи на бюджетність складу, приємно здивує вас своїм приємним смаком і яскравим ароматом, який заповнить собою все ваше житло ще в процесі термічної обробки.

Час готування – 1 ч. 20 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Борошно – 150 гр.
  • масло/маргарин – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для начинки:

  • Сир – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Шоколад білий – 20-30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У тарілці з високими бортами змішуємо сухі компоненти: сіль, борошно, розпушувач і цукровий пісок.

Крок 2. Вершкове масло або маргарин кімнатної температури ріжемо на кубики і викладаємо в борошняну суміш.

Крок 3. Розтираємо руками в крихту.

Крок 4. Вимішуємо тісто до тих пір, поки складові не зберуться в гладкий і податливий клубок.

Крок 5. Відокремлюємо від основи третю частину, загорнути в плівку і прибираємо в морозилку на півгодини. Більший сегмент розподіляємо по дну форми, формуючи дно і невисокі бортики.

Крок 6. Займемося начинкою: в тарілку викладаємо сир, вбиваємо яйце і насипаємо цукор і ванілін.

Крок 7. Старанно перемішуємо.

Крок 8. Рівним шаром викладаємо сирну масу на основу.

Крок 9. Заморожене тісто натираємо прямо зверху на бурачной тертці, хаотично розкладаємо шматочки білого шоколаду.

Крок 10. Готуємо десерт при 180 градусах протягом 40 хвилин.

Крок 11. Пиріг охолодити прямо у формі і тільки після переходимо до нарізки. Приємного апетиту!