Сирний суп з креветками та грибами
Сирний суп з креветками та грибами – це просте, але в той же час вишукана перша страва, що прийдеться до смаку кожному, хто спробує хоча б трохи. Молюски ідеально гармонують з плавленим сиром, пасерованими овочами, а також тушкованими печерицями – пальчики оближеш!
Час готування – 2 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Печериці – 250 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Креветки – 100 гр.
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Масло олію – 2-3 ст. л.
- Приправи – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо нарізані печериці 5-7 хвилин. Після, викладаємо гриби в чашу мультиварки, заливаємо водою і готуємо протягом 90 хвилин, запустивши програму «Гасіння».
Крок 2. На залишках олії пасеруємо півкільця моркви і цибулі. Приправляємо овочі улюбленими спеціями.
Крок 3. Викладаємо цибулю і моркву на тарілку, а на тій же сковороді 2-3 хвилини обсмажуємо очищені креветки.
Крок 4. Через півгодини від початку гасіння печериць, в чашу відправляємо плавлений сир і кубики картоплі. Ще через півгодини додаємо зажарку, а за пару хвилин до звукового сигналу, креветки і сіль. Готовий суп наполягаємо і тільки після переходимо до дегустації.
Крок 5. Приємного апетиту!