Сирний суп з креветками і рисом
Сирний суп з креветками і рисом – це оригінальне перша страва, яка подарує вам справжнє смакове насолоду і приємно здивує рецептори, тому як ви навряд чи пробували щось подібне! Креветки і рис – це класичне поєднання, яке дуже виграшно «вписується» в суп.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Креветки – 400 гр.
- Рис – ½ склянки
- Сир плавлений – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок.
- Масло оливкове – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Півсклянки промитого рису відварюємо до напівготовності і виливаємо надлишки відвару.
Крок 2. Овочі очищаємо від шкірки і обполіскуємо водою, дрібно нарізаємо і обсмажуємо до м’якості на оливковій олії.
Крок 3. У сотейнику кип’ятимо воду і викладаємо запашні компоненти.
Крок 4. Доповнюємо овочевий бульйон сиром і ретельно перемішуємо до повного розчинення.
Крок 5. Тепер в каструльку відправляємо крупу і попередньо очищені креветки тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 6. Сирний суп з морепродуктів подаємо до столу, обов’язково посипавши петрушкою. Готуйте і отримуйте задоволення!