Сирний суп з креветками – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Сирний суп з креветками і рисом

Сирний суп з креветками і рисом – це оригінальне перша страва, яка подарує вам справжнє смакове насолоду і приємно здивує рецептори, тому як ви навряд чи пробували щось подібне! Креветки і рис – це класичне поєднання, яке дуже виграшно «вписується» в суп.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Креветки – 400 гр.
  • Рис – ½ склянки
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Масло оливкове – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Півсклянки промитого рису відварюємо до напівготовності і виливаємо надлишки відвару.

Крок 2. Овочі очищаємо від шкірки і обполіскуємо водою, дрібно нарізаємо і обсмажуємо до м’якості на оливковій олії.

Крок 3. У сотейнику кип’ятимо воду і викладаємо запашні компоненти.

Крок 4. Доповнюємо овочевий бульйон сиром і ретельно перемішуємо до повного розчинення.

Крок 5. Тепер в каструльку відправляємо крупу і попередньо очищені креветки тушкуємо ще 10 хвилин.

Крок 6. Сирний суп з морепродуктів подаємо до столу, обов’язково посипавши петрушкою. Готуйте і отримуйте задоволення!