Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею – це дуже смачне і поживне частування для домашнього або святкового столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Для приготування своїми руками обов’язково використовуйте нашу кулінарну збірку з п’яти рецептів в духовці з докладним описом процесу.
Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці
Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці – це ситне і цікаве на смак блюдо для всієї родини. Подавайте частування в гарячому або охолодженому вигляді до обіду, в якості перекусу. Для приготування рум’яного заливного пирога з начинкою, використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Інгредієнти на
8 порц.
- Консервована риба 2 банки
- 2 шт. Картопля (відварені)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Сир 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Борошно 160 гр.
- Ряжанка 3.2% 200 мл (або іншої жирності)
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія оливкова 20 мл
- Розпушувач 10 гр.
- Масло вершкове для змащування форми
Процес приготування:
- У глибоку миску вливаємо ряжанку кімнатної температури. Розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо сіль. Перемішуємо все віночком.
- Просіваємо сюди борошно з розпушувачем, вливаємо олію і вимішуємо однорідне тісто.
- Консервовану рибу ретельно розминаємо виделкою.
- Додаємо до риби подрібнену ріпчасту цибулю.
- виливаємо Половину тіста у форму для випікання, попередньо змащену вершковим маслом.
- Викладаємо на тісто консервовану рибу з цибулею.
- Подрібнюємо зелену цибулю і посипаємо їм начинку.
- Попередньо відварену в мундирі картоплю ріжемо кружальцями. Розкладаємо продукт по начинці. Солимо і перчимо.
- Зверху посипаємо тертим сиром.
- Заливаємо начинку другою частиною тіста.
- Прибираємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
- Дістаємо рум’яний пиріг з духовки і акуратно витягаємо з форми.
- Заливний пиріг з рибними консервами і картоплею в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею
Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею виходить неймовірно соковитим і яскравим смаком. Поживна випічка нікого не залишить байдужим. До того ж, її неважко приготувати в домашніх умовах. Для цього обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Риба консервована – 1 банку.
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кефір – 250 мл
- Борошно – 160 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Кислота лимонна – для гасіння соди.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Виливаємо кефір в глибоку миску. Додаємо сюди соду, гашену лимонною кислотою, розбиваємо курячі яйця.
Крок 3. Перемішуємо заготівлю і поступово всипаємо борошно сюди. Вимішуємо до жидковатого однорідного тесту.
Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і ріжемо його тонкою соломкою.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. Викладаємо на нього картопляну соломку.
Крок 6. Сюди ж викладаємо обсмажені цибулю і розім’яту виделкою рибну консерву.
Крок 7. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Крок 8. Пиріг на кефірі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!
Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею
Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею – це соковита і яскрава блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування до обіду або в якості перекусу. Для приготування такої випічки використовуйте перевірений рецепт з нашої підбірки з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Борошно – 170 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Куркума мелена – 1 ч. л.
- пекарський Порошок – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Кунжут чорний – за смаком.
- Масло – для змазування форми.
Для начинки:
- Риба консервована – 2 банки.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку, зручну для замішування посуд, відправляємо курячі яйця, сметану, майонез. Додаємо сіль.
Крок 2. Збиваємо продукти віночком до однорідної суміші.
Крок 3. Всипаємо борошно сюди, мелену куркуму і пекарський порошок. Знову вимішуємо все до однорідності.
Крок 4. Для начинки розминаємо рибну консерву виделкою і перемішуємо її з подрібненою цибулею.
Крок 5. Половину жидковатого тесту виливаємо у форму для випікання, яку попередньо змащуємо вершковим маслом.
Крок 6. Викладаємо на тісто суміш з риби і ріпчастої цибулі.
Крок 7. Зверху укладаємо порізану тонкою соломкою картоплю. Посипаємо її чорним меленим перцем і подрібненою зеленню.
Крок 8. Заливаємо начинку другою частиною тіста.
Крок 9. Посипаємо заготівлю чорним кунжутом.
Крок 10. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Крок 11. Заливний пиріг на сметані з рибними консервами і картоплею готовий. Нарізайте апетитне частування і подавайте до столу!
Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею
Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею відрізняється ніжним смаком і соковитістю. Така кулінарна ідея точно різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте апетитну випічку з цікавою начинкою до обіду або в якості перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Склад:
- Риба консервована – 1 банку.
- Картопля – 3 шт.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 3 шт.
- Майонез – 250 гр.
- Сода – 1 ч. л.
- Оцет для гасіння соди.
- Борошно – 160 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця розбиваємо в глибоку миску, доповнюємо сіллю, майонезом і збиваємо до однорідності.
Крок 2. Просіваємо борошно сюди і продовжуємо вимішувати вміст.
Крок 3. Додаємо в масу соду, гашену оцтом. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.
Крок 4. Очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо тонкими колами. Солимо за смаком.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання. За нього розподіляємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою.
Крок 6. Викладаємо на рибу гуртки картоплі. Заливаємо другою частиною тіста і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 7. Пиріг на майонезі з рибними консервами і картоплею готовий. Подавайте до столу!
Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею
Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею – це ситне і смачне блюдо для всієї родини. Подавайте частування до обіду, святкового столу або в якості перекусу. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Риба консервована – 150 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно – 6 ст. л.
- Майонез – 250 гр.
- Сметана – 250 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач – 0,5 ч. л.
- Сіль – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо сметану і майонез в глибокій мисці.
Крок 2. Розбиваємо сюди курячі яйця. Збиваємо до однорідності.
Крок 3. В отриману суміш додаємо сіль і розпушувач. Перемішуємо.
Крок 4. Просіваємо сюди борошно і замішуємо однорідне рідкувате тісто.
Крок 5. Виливаємо Половину тіста у форму для випікання.
Крок 6. Очищаємо і промиваємо картопля, після натираємо його на крупній тертці. Подрібнюємо цибулю. Обидва інгредієнта кладемо в глибоку тарілку.
Крок 7. Солимо, перчимо овочі і перемішуємо.
Крок 8. Викладаємо картоплю і цибулю на шар рідкого тесту.
Крок 9. Розминаємо консервовану рибу виделкою і також кладемо її на тісто.
Крок 10. Заливаємо начинку другою частиною тіста.
Крок 11. Випікаємо частування при температурі 180 градусів близько 40-45 хвилин.
Крок 12. Заливний пиріг з рибними консервами, картоплею і цибулею готовий. Нарізуйте порційними шматочками і подавайте до столу!