Батат, запечений в духовці – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Шматочки батату, запечені в духовці

Шматочки батату, запечені в духовці, виходять дуже ніжними і м’якими. Подавайте їх до столу як апетитного і яскравого гарніру. Такий продукт чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Батат – 0,9 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Часник сушений – 0,5 ч. л.
  • італійські Трави – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо батат від шкірки, нарізаємо його соломкою. Викладаємо продукт в глибоку миску.

Крок 2. Вливаємо до овочу рослинне масло.

Крок 3. Сюди ж додаємо паприку і італійські трави.

Крок 4. Додаємо сіль і часник сушений.

Крок 5. Руками гарненько перемішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх спецій.

Крок 6. Викладаємо батат на деко з пергаментом.

Крок 7. Випікаємо блюдо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Шматочки батату в духовці готові. Перекладайте на тарілку і подавайте до столу!