Шматочки батату, запечені в духовці
Шматочки батату, запечені в духовці, виходять дуже ніжними і м’якими. Подавайте їх до столу як апетитного і яскравого гарніру. Такий продукт чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Батат – 0,9 кг
- Сіль – за смаком.
- Паприка мелена – 1 ч. л.
- Часник сушений – 0,5 ч. л.
- італійські Трави – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо батат від шкірки, нарізаємо його соломкою. Викладаємо продукт в глибоку миску.
Крок 2. Вливаємо до овочу рослинне масло.
Крок 3. Сюди ж додаємо паприку і італійські трави.
Крок 4. Додаємо сіль і часник сушений.
Крок 5. Руками гарненько перемішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх спецій.
Крок 6. Викладаємо батат на деко з пергаментом.
Крок 7. Випікаємо блюдо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Шматочки батату в духовці готові. Перекладайте на тарілку і подавайте до столу!