Батат з овочами в духовці
Батат з овочами в духовці виходить неймовірно ніжним, яскравим і апетитним. Такий продукт стане цікавим гарніром до багатьох домашнім стравам. Обов’язково спробуйте приготувати частування з корисного батату на нашу перевіреного покрокового рецептом. Порадуйте себе і зробіть звичне меню.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Батат – 2 шт.
- Картопля – 8 шт.
- Базилік – за смаком.
- Розмарин – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Орегано – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник мелений – за смаком.
- Масло оливкове – для запікання.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Батат ретельно промиваємо і очищаємо від шкірки.
Крок 3. Також чинимо і з вказаною кількістю картоплі.
Крок 4. Підготовлені овочі розрізаємо на шматки середнього розміру. Кладемо у велику глибоку миску. Солимо, посипаємо спеціями і перемішуємо.
Крок 5. Промиваємо і обсушуємо базилік з розмарином. Після інгредієнти дрібно нарізаємо ножем.
Крок 6. Викладаємо овочі в форму для випікання. Доповнюємо їх зеленню і оливковою олією. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Крок 7. Соковитий батат з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!