Батат з куркою в духовці
Батат з куркою в духовці – апетитне блюдо для вашого домашнього столу. Таке частування точно різноманітить ваш сімейний обід або вечерю. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковим описом процесу. Побалуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 1 година 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Батат великий – 3 шт.
- Курка – 1 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Розмарин – 2 гілки.
- Масло кукурудзяне – 6 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Ретельно промиваємо батат під водою, шкірку знімати не потрібно.
Крок 2. Нарізаємо плоди шматочками середнього розміру. Викладаємо їх у форму для запікання, посипаємо подрібненими гілочками розмарину.
Крок 3. Розморожену і добре промиту курку кладемо на батат. Поливаємо її соєвим соусом.
Крок 4. Далі поливаємо курку кукурудзяним маслом і посипаємо залишками розмарину. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку.
Крок 5. Готуємо частування півтори години. В процесі обмазуємо курку соком, що виділився. Зручно це робити за допомогою силіконової кулінарної пензлика.
Крок 6. Вимикаємо духовку і дістаємо з неї страву. Курку необхідно розділити на частини.
Крок 7. Батат з куркою в духовці готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!