Батат, запечений з сиром
Батат, запечений з сиром, виходить неймовірно ніжним і м’яким. Готовий продукт вийде дуже ситним, апетитним і цікавим за смаком. Можна подавати до столу як гарнір до м’яса, риби або як самостійну частування. Беріть на замітку наш рецепт для вашого яскравого обіду або вечері.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Батат – 2 шт.
- Сир фета – 50 гр.
- Томат в’ялений – 20 гр.
- Оливки зелені – 20 гр.
- Зелень – пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Сир фета, оливки і в’ялені томати дрібно нарізаємо.
Крок 3. Батат промиваємо і випікаємо в фользі близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 4. Після розрізаємо на половинки. З них акуратно виймаємо м’якоть ложкою.
Крок 5. М’якоть продукту перемішуємо з сиром та іншими нарізаними продуктами.
Крок 6. Додаємо сюди зелень, перемішуємо. Отриману масу кладемо в човники, що залишилися від батату. Випікаємо ще 5-10 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Батат, запечений з сиром, готовий. Викладайте на тарілку, прикрашайте зеленню і подавайте до столу!