Чіпси з батату в духовці
Чіпси з батату в духовці – оригінальне частування для великої компанії. Такий корисний, яскравий і смачний продукт нікого не залишить байдужим. Для приготування закуски з батату обов’язково використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковим описом процесу.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Батат – 300 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Паприка мелена – 0,5 ч. л.
- Кориця мелена – 0,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Ретельно промиваємо батат з використанням щітки. Шкірку не знімаємо, тому її потрібно добре промити.
Крок 3. Далі коренеплід нарізаємо тонкими кружечками.
Крок 4. Кружечки посипаємо сіллю і всіма спеціями зі списку. Поливаємо оливковою олією.
Крок 5. Перекладаємо частування на деко з пергаментом.
Крок 6. Випікаємо при температурі 200 градусів спочатку 15 хвилин. Після перевертаємо кружечки і запікаємо ще стільки ж.
Крок 7. Чіпси з батату в духовці готові. Викладайте їх на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!