Батат, запечений в духовці – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Чіпси з батату в духовці

Чіпси з батату в духовці – оригінальне частування для великої компанії. Такий корисний, яскравий і смачний продукт нікого не залишить байдужим. Для приготування закуски з батату обов’язково використовуйте наш перевірений кулінарний рецепт з покроковим описом процесу.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Батат – 300 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Кориця мелена – 0,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Ретельно промиваємо батат з використанням щітки. Шкірку не знімаємо, тому її потрібно добре промити.

Крок 3. Далі коренеплід нарізаємо тонкими кружечками.

Крок 4. Кружечки посипаємо сіллю і всіма спеціями зі списку. Поливаємо оливковою олією.

Крок 5. Перекладаємо частування на деко з пергаментом.

Крок 6. Випікаємо при температурі 200 градусів спочатку 15 хвилин. Після перевертаємо кружечки і запікаємо ще стільки ж.

Крок 7. Чіпси з батату в духовці готові. Викладайте їх на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!