Батат з гарбузом в духовці
Батат з гарбузом в духовці – яскраве блюдо для вашого домашнього столу. Його можна подавати як самостійно частування або як гарнір. Для приготування рекомендуємо скористатися нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Урізноманітніть ваше звичне меню, порадуйте себе і близьких.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Батат – 0,5 кг
- Гарбуз – 250 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Паприка мелена копчена – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Приправа для гарбузового пирога – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, після нарізаємо великими шматочками.
Крок 3. Добре промиваємо батат. Очищаємо його від шкірки і також крупно нарізаємо.
Крок 4. З’єднуємо обидва інгредієнта в одному посуді. Доповнюємо їх оливковою олією, сіллю і спеціями. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 5. Перекладаємо заготовку у форму для запікання.
Крок 6. Відправляємо страву в розігріту до 160 градусів духовку і готуємо 10 хвилин.
Крок 7. Батат з гарбузом в духовці готові. Викладайте їх на тарілку, подавайте до столу і пригощайтеся!