Гуляш зі свинини з підливою на сковороді
Гуляш зі свинини з підливою на сковороді порадує вас неймовірною соковитістю і м’якістю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 0,6 кг
- Паста томатна – 4 ст. л.
- Сметана – 120 гр.
- Вода – 1 склянка
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Свинину розморожуємо, промиваємо під водою і нарізаємо невеликими кубиками.
Крок 3. Розігріваємо сковороду на плиті. Виливаємо сюди рослинне масло і викладаємо м’ясні шматочки. Обсмажуємо їх до легкого рум’янцю близько 15-20 хвилин.
Крок 4. Посипаємо шматочки свинину борошном. Перемішуємо і обсмажуємо до появи приємного горіхового аромату. Додаємо в блюдо сіль, спеції і обсмажуємо ще близько 10 хвилин. Періодично помішуємо, щоб уникнути пригорання.
Крок 5. Для підливи з’єднуємо томатну пасту, кип’ячену воду і сметану. Гарненько перемішуємо.
Крок 6. Вливаємо підливку в м’ясо. Тушкуємо частування на невеликому вогні до повної готовності свинини. М’ясо повинно стати м’яким і ніжним.
Крок 7. Гуляш зі свинини з підливою на сковороді готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!