Блюда з свинини на друге – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Гуляш зі свинини з підливою на сковороді

Гуляш зі свинини з підливою на сковороді порадує вас неймовірною соковитістю і м’якістю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте разом з картопляним пюре, крупами та іншими гарнірами за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Паста томатна – 4 ст. л.
  • Сметана – 120 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Свинину розморожуємо, промиваємо під водою і нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 3. Розігріваємо сковороду на плиті. Виливаємо сюди рослинне масло і викладаємо м’ясні шматочки. Обсмажуємо їх до легкого рум’янцю близько 15-20 хвилин.

Крок 4. Посипаємо шматочки свинину борошном. Перемішуємо і обсмажуємо до появи приємного горіхового аромату. Додаємо в блюдо сіль, спеції і обсмажуємо ще близько 10 хвилин. Періодично помішуємо, щоб уникнути пригорання.

Крок 5. Для підливи з’єднуємо томатну пасту, кип’ячену воду і сметану. Гарненько перемішуємо.

Крок 6. Вливаємо підливку в м’ясо. Тушкуємо частування на невеликому вогні до повної готовності свинини. М’ясо повинно стати м’яким і ніжним.

Крок 7. Гуляш зі свинини з підливою на сковороді готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!