Кабачки в духовці в панірувальних сухарях з сиром і яйцем
Хрусткі та апетитні кабачкові палички з сиром. Таке блюдо напевно припаде до смаку дітям, при цьому залишаючись корисною альтернативою звичним смаженою закусок.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 6.
Інгредієнти:
- Кабачки – 4 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – ½ склянки
- Сир тертий – ¼ склянки
- Сухарі панірувальні – ½ Склянки
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Вимиті кабачки розрізаємо на довгі і тонкі палички.
2. Збиваємо яйце віночком до однорідності.
3. Змішати панірувальні сухарі з тертим на дрібній тертці сиром.
4. Обвалюємо кабачкові палички в борошні, потім занурюємо їх у яйце і обвалюють у панірувальних сухарях з сиром. Викладаємо палички на змащене олією деко так, щоб між ними залишалося невелику відстань. Збризкуємо палички невеликою кількістю масла.
5. Випікаємо палички в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
6. Потім виймаємо деко і щипцями перевертаємо палички на іншу сторону і випікаємо їх ще 15 хвилин. Подаємо в гарячому вигляді з соусом до смаку. Приємного апетиту!