Покроковий рецепт приготування кабачків, запечених в сметані
Просте, швидке, але при цьому дуже смачне, поживне і корисне блюдо, від якого ви отримаєте тільки позитивні емоції. Ніжна сметана чудово доповнює смак кабачків, а спеції додадуть страві гострі нотки.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Кабачок – 250 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Сметана – 2 ст. л.
- Чебрець свіжий – за смаком
- Трави прованські – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець чілі пластівцями – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Нарізаємо кабачок невеликими кубиками.
2. Дрібно подрібнюємо часник і додаємо його до кабачка.
3. Додаємо спеції, солимо і перчимо. Посипаємо кабачки чебрецем.
4. Додаємо сметану.
5. Перемішуємо всі інгредієнти і викладаємо у змащену маслом форму для запікання.
6. Розігріваємо духовку до 170 градусів і відправляємо кабачки запікати протягом півгодини. Приємного апетиту!