Кабачки в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Простий і швидкий спосіб запекти кабачки у фользі

Класичний рецепт приготування кабачків в духовці. Для такої страви не знадобиться багато часу або інгредієнтів, а за рахунок запікання у фользі кабачок збереже не тільки всі свої соки, але і всі корисні речовини.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Кабачки – 4 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Масло вершкове – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Ретельно вимиваємо кабачки і обсушуємо їх.

2. Готуємо фольгу необхідного розміру.

3. Відрізаємо у кабачків хвостики і нарізаємо їх невеликими шматочками.

4. Викладаємо кабачки на фольгу, солимо їх і перчимо за смаком. Додаємо подрібнений часник. Зверху кладемо шматочок вершкового масла.

5. Загортаємо у фольгу щільний конверт і відправляємо в духовку приблизно на 20 хвилин при 180 градусах.

6. Готові кабачки подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту!