Простий і швидкий спосіб запекти кабачки у фользі
Класичний рецепт приготування кабачків в духовці. Для такої страви не знадобиться багато часу або інгредієнтів, а за рахунок запікання у фользі кабачок збереже не тільки всі свої соки, але і всі корисні речовини.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Кабачки – 4 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Масло вершкове – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Ретельно вимиваємо кабачки і обсушуємо їх.
2. Готуємо фольгу необхідного розміру.
3. Відрізаємо у кабачків хвостики і нарізаємо їх невеликими шматочками.
4. Викладаємо кабачки на фольгу, солимо їх і перчимо за смаком. Додаємо подрібнений часник. Зверху кладемо шматочок вершкового масла.
5. Загортаємо у фольгу щільний конверт і відправляємо в духовку приблизно на 20 хвилин при 180 градусах.
6. Готові кабачки подаємо в гарячому вигляді. Приємного апетиту!