Кабачки в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачні кабачки з грибами, запечені в духовці

Неймовірно смачна страва, яку ви точно захочете приготувати ще раз, а поєднання грибів з кабачками і помідорами напевно запам’ятається вам надовго. Замість печериць можна використовувати будь-які інші гриби на ваш смак.

Час приготування: 55 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Печериці – 300 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (овочева) – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

1. Вимитий кабачок нарізаємо кружечками не товщі 1 сантиметра.

2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

3. Помідори нарізаємо півколами.

4. Промиваємо печериці, обсушуємо їх і нарізаємо тонкими пластинками.

5. Змащуємо форму для випічки рослинним маслом і викладаємо розрізані навпіл кружечки кабачків.

6. Посипаємо їх зверху цибулею і приправою для овочів. Солимо за смаком.

7. Далі рівномірним шаром викладаємо печериці.

8. Зверху кладемо помідори і знову посипаємо все приправою і сіллю.

9. Поливаємо помідори майонезом.

10. Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо близько 40 хвилин. Приємного апетиту!