Дуже смачні кабачки з грибами, запечені в духовці
Неймовірно смачна страва, яку ви точно захочете приготувати ще раз, а поєднання грибів з кабачками і помідорами напевно запам’ятається вам надовго. Замість печериць можна використовувати будь-які інші гриби на ваш смак.
Час приготування: 55 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Кабачок – 1 шт.
- Печериці – 300 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (овочева) – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
1. Вимитий кабачок нарізаємо кружечками не товщі 1 сантиметра.
2. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
3. Помідори нарізаємо півколами.
4. Промиваємо печериці, обсушуємо їх і нарізаємо тонкими пластинками.
5. Змащуємо форму для випічки рослинним маслом і викладаємо розрізані навпіл кружечки кабачків.
6. Посипаємо їх зверху цибулею і приправою для овочів. Солимо за смаком.
7. Далі рівномірним шаром викладаємо печериці.
8. Зверху кладемо помідори і знову посипаємо все приправою і сіллю.
9. Поливаємо помідори майонезом.
10. Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо близько 40 хвилин. Приємного апетиту!