Кабачки в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Соковиті кабачки кружечками, запечені в духовці

Кабачки кружечками в духовці – прекрасне здорове блюдо, що готується без обсмажування і масла. Запікати кабачки ми будемо зі сметанним соусом і сиром, які чудово доповнять цікавий смак кабачка, а часник додасть нотку прянощі.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Кабачки – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Нарізаємо кабачки кружечками середньої товщини.

2. Викладаємо кабачки на викладений пергаментом деко, посипаємо їх сіллю і перцем.

3. Тиснемо часник і з’єднуємо його зі сметаною, додаємо трохи в суміш сіль і перець.

4. Поллємо приготованим соусом кабачки.

5. Зверху посипаємо кабачки сиром.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо наші кабачки запікати протягом 20 хвилин.

7. Готові кабачки посипаємо зеленню перед подачею на стіл. Приємного апетиту!