Соковиті кабачки кружечками, запечені в духовці
Кабачки кружечками в духовці – прекрасне здорове блюдо, що готується без обсмажування і масла. Запікати кабачки ми будемо зі сметанним соусом і сиром, які чудово доповнять цікавий смак кабачка, а часник додасть нотку прянощі.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Кабачки – 2 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Нарізаємо кабачки кружечками середньої товщини.
2. Викладаємо кабачки на викладений пергаментом деко, посипаємо їх сіллю і перцем.
3. Тиснемо часник і з’єднуємо його зі сметаною, додаємо трохи в суміш сіль і перець.
4. Поллємо приготованим соусом кабачки.
5. Зверху посипаємо кабачки сиром.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо наші кабачки запікати протягом 20 хвилин.
7. Готові кабачки посипаємо зеленню перед подачею на стіл. Приємного апетиту!