Сирні крокети
Сирні крокети – це дуже апетитну страву, з приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Рекомендується вживати крокети практично відразу після вилучення з фритюру, поки сир не встиг повернутися в твердий стан. Така закуска прекрасно підійде до пінним напоїв!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 15-18 шт.
Інгредієнти:
- Сир твердий – 150 гр.
- Борошно – 5 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 250 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. За допомогою терки з дрібними отворами подрібнюємо сир.
Крок 2. Доповнюємо стружку жовтком, розмішуємо.
Крок 3. Підсипаємо дві столові ложки борошна і замішуємо «тісто».
Крок 4. Вологими руками скачуємо кульки розміром з вишню і обвалюють у решти пшеничного борошна.
Крок 5. Занурюємо заготовки під збитий білок.
Крок 5. Ароматне блюдо готуємо та подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!