Крокети – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Сирні крокети

Сирні крокети – це дуже апетитну страву, з приготуванням якого впорається навіть недосвідчений кулінар. Рекомендується вживати крокети практично відразу після вилучення з фритюру, поки сир не встиг повернутися в твердий стан. Така закуска прекрасно підійде до пінним напоїв!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 15-18 шт.

Інгредієнти:

  • Сир твердий – 150 гр.
  • Борошно – 5 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 250 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. За допомогою терки з дрібними отворами подрібнюємо сир.

Крок 2. Доповнюємо стружку жовтком, розмішуємо.

Крок 3. Підсипаємо дві столові ложки борошна і замішуємо «тісто».

Крок 4. Вологими руками скачуємо кульки розміром з вишню і обвалюють у решти пшеничного борошна.

Крок 5. Занурюємо заготовки під збитий білок.

Крок 5. Ароматне блюдо готуємо та подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!