Макарони з грибами і сиром
Макарони з грибами і сиром – це неймовірно ніжне, апетитне і смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Поживне частування різноманітить ваше звичне меню і не утруднить кулінарним процесом. Обов’язково використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Макарони – 120 гр.
- Гриби шампіньйони – 100 гр.
- Вершки 20% – 150 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Трави прованські – 1 щіпка.
- мускатний Горіх – 1 щіпка.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Сир твердий – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 2. Добре промиваємо печериці, після нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 3. Цибулю обсмажуємо на рослинному маслі близько 7 хвилин до золотистого відтінку.
Крок 4. Викладаємо до цибулі гриби і подрібнений часник. Продовжуємо смажити все разом до готовності.
Крок 5. Паралельно відварюємо макарони до готовності. Для цього кидаємо їх в киплячу підсолену воду.
Крок 6. До грибів додаємо сіль, прованські трави, мускатний горіх і чорний мелений перець. Вливаємо сюди ж вершки.
Крок 7. Тушкуємо вміст близько двох-трьох хвилин, після знімаємо з плити.
Крок 8. Макарони розкладаємо по порційних тарілках. Доповнюємо їх грибами в вершках і посипаємо тертим сиром.
Крок 9. Макарони з грибами і сиром готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!