Макарони з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з м’ясом та грибами на сковорідці

Макарони з м’ясом та грибами на сковорідці порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і простим кулінарним процесом. Якщо хочете побалувати себе смачним і швидким обідом, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Макарони – 400 гр.
  • Свинина – 300 гр.
  • Гриби шампіньйони – 250 гр.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Приправа грибна – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину попередньо розморожуємо, промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 2. Обсмажуємо м’ясні шматочки на олії до рум’янцю, але не пересушиваем. Солимо за смаком.

Крок 3. Дрібно розбираємо гриби. Обсмажуємо їх в окремій сковороді на вершковому маслі. Солимо і посипаємо приправою за смаком.

Крок 4. З’єднуємо свинину з грибами і ставимо на невеликий вогонь.

Крок 5. Доповнюємо вміст сметаною, майонезом і трьома столовими ложками води.

Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо вміст близько 20 хвилин.

Крок 7. Макарони відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після відкидаємо на друшляк і перемішуємо з шматочком вершкового масла. Подаємо до столу, доповнивши м’ясом і грибами.

Крок 8. Макарони з м’ясом та грибами на сковорідці готові. Пригощайтеся!