Макарони з куркою і грибами
Макарони з куркою і грибами порадують вас яскравим смаком, поживними властивостями і нескладним кулінарним процесом. Якщо хочете побалувати себе смачним і швидким частуванням, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Гриби печериці – 400 гр.
- Філе куряче – 400 гр.
- Спагетті – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вершки – 500 мл
- Часник – 4 зубчики.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Орегано сушений – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Відварюємо макарони і нагріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, після доповнюємо його невеликими шматочками курячого філе.
Крок 3. Добре промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.
Крок 4. Коли курка підрум’яниться, доповнюємо подрібненими грибами. Перемішуємо і смажимо все разом ще 5-7 хвилин.
Крок 5. Солимо продукти, посипаємо їх сушеним орегано і чорним меленим перцем. Сюди ж додаємо подрібнений часник. Перемішуємо і смажимо ще одну хвилину.
Крок 6. Вливаємо в заготовку вершки. Доводимо вміст до кипіння.
Крок 7. Опускаємо сюди відварені макарони. Перемішуємо, тримаємо на плиті ще 30 секунд і прибираємо з вогню.
Крок 8. Макарони з куркою і грибами готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!