Макарони з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з куркою і грибами

Макарони з куркою і грибами порадують вас яскравим смаком, поживними властивостями і нескладним кулінарним процесом. Якщо хочете побалувати себе смачним і швидким частуванням, то обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Гриби печериці – 400 гр.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Спагетті – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки – 500 мл
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Орегано сушений – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Відварюємо макарони і нагріваємо сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю, після доповнюємо його невеликими шматочками курячого філе.

Крок 3. Добре промиваємо печериці і дрібно нарізаємо їх.

Крок 4. Коли курка підрум’яниться, доповнюємо подрібненими грибами. Перемішуємо і смажимо все разом ще 5-7 хвилин.

Крок 5. Солимо продукти, посипаємо їх сушеним орегано і чорним меленим перцем. Сюди ж додаємо подрібнений часник. Перемішуємо і смажимо ще одну хвилину.

Крок 6. Вливаємо в заготовку вершки. Доводимо вміст до кипіння.

Крок 7. Опускаємо сюди відварені макарони. Перемішуємо, тримаємо на плиті ще 30 секунд і прибираємо з вогню.

Крок 8. Макарони з куркою і грибами готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!