Макарони з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з сушеними грибами

Макарони з сушеними грибами – це дуже смачне і цікаве блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Поживне кулінарне рішення яскраво різноманітить ваше меню і порадує простим процесом приготування. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Макарони – 180 гр.
  • Гриби сушені – 40 гр.
  • Горіхи волоські – 70 гр.
  • Шпинат – 100 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заливаємо сушені гриби гарячою водою і залишаємо їх до розм’якшення.

Крок 2. Промиваємо шпинат і обсушуємо його.

Крок 3. У каструлі кип’ятимо воду на макарони, солимо її за смаком.

Крок 4. Опускаємо макарони у киплячу воду. Відварюємо до готовності і після відкидаємо на друшляк.

Крок 5. Очищаємо волоські горіхи подрібнюємо їх.

Крок 6. Підготовлені гриби віджимаємо від рідини. Якщо вони занадто великі, то розрізаємо їх.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Викладаємо сюди гриби і горіхи. Обсмажуємо протягом декількох хвилин.

Крок 8. Занурюємо сюди шпинат. Посипаємо продукти чорним меленим перцем.

Крок 9. Виливаємо вершки, кип’ятимо вміст.

Крок 10. Після тушкуємо на помірному вогні до загусання вершків, постійно помішуючи.

Крок 11. Викладаємо до грибів відварені макарони. Акуратно все перемішуємо і знімаємо з плити.

Крок 12. Макарони з сушеними грибами готові. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!