Макарони з цибулею і грибами
Макарони з цибулею і грибами – це апетитне частування для вашого швидкого обіду або вечері. Таке блюдо можна приготувати на швидку руку. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої підбірки з покроковими фотографіями. Порадуйте себе смачними і поживними макаронами.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Макарони – 250 гр.
- Гриби печериці консервовані – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – 20 мл
Процес приготування:
Крок 1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі.
Крок 2. Доповнюємо цибулю подрібненими консервованими грибами. Також ви можете використовувати і свіжі гриби.
Крок 3. Обсмажуємо пару хвилин і солимо за смаком. Після знімаємо з плити.
Крок 4. Відварюємо макарони в киплячій підсоленій воді до повної готовності. Після воду зливаємо з допомогою сита.
Крок 5. Викладаємо до макаронів гриби з цибулею.
Крок 6. Перемішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Макарони з цибулею і грибами готові. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!