Макарони з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з цибулею і грибами

Макарони з цибулею і грибами – це апетитне частування для вашого швидкого обіду або вечері. Таке блюдо можна приготувати на швидку руку. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої підбірки з покроковими фотографіями. Порадуйте себе смачними і поживними макаронами.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Макарони – 250 гр.
  • Гриби печериці консервовані – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло вершкове – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі.

Крок 2. Доповнюємо цибулю подрібненими консервованими грибами. Також ви можете використовувати і свіжі гриби.

Крок 3. Обсмажуємо пару хвилин і солимо за смаком. Після знімаємо з плити.

Крок 4. Відварюємо макарони в киплячій підсоленій воді до повної готовності. Після воду зливаємо з допомогою сита.

Крок 5. Викладаємо до макаронів гриби з цибулею.

Крок 6. Перемішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Макарони з цибулею і грибами готові. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!