Макарони з беконом і грибами
Макарони з беконом і грибами – це апетитне і дуже смачне блюдо, перед якою важко встояти. Ситне частування цікаво доповнить ваш домашній стіл і порадує простим кулінарним процесом. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Макарони – 500 гр.
- Гриби печериці – 300 гр.
- Бекон – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
Крок 2. Добре промиваємо, очищаємо печериці, а після нарізаємо тонкими пластинками.
Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо бекон.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Кладемо сюди цибулю з грибами, обсмажуємо продукти до готовності.
Крок 5. Доповнюємо обжарку соломкою шинки. Смажимо все разом ще пару хвилин. Після викладаємо сюди сметану, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо ще пару хвилин і прибираємо з вогню.
Крок 6. Макарони відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після відкидаємо на друшляк і перемішуємо з шматочком вершкового масла. Подаємо до столу, доповнивши м’ясом і грибами.
Крок 7. Макарони з беконом і грибами готові. Пригощайтеся!