Макарони з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони з беконом і грибами

Макарони з беконом і грибами – це апетитне і дуже смачне блюдо, перед якою важко встояти. Ситне частування цікаво доповнить ваш домашній стіл і порадує простим кулінарним процесом. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Макарони – 500 гр.
  • Гриби печериці – 300 гр.
  • Бекон – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 2. Добре промиваємо, очищаємо печериці, а після нарізаємо тонкими пластинками.

Крок 3. Тонкою соломкою розбираємо бекон.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Кладемо сюди цибулю з грибами, обсмажуємо продукти до готовності.

Крок 5. Доповнюємо обжарку соломкою шинки. Смажимо все разом ще пару хвилин. Після викладаємо сюди сметану, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо ще пару хвилин і прибираємо з вогню.

Крок 6. Макарони відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після відкидаємо на друшляк і перемішуємо з шматочком вершкового масла. Подаємо до столу, доповнивши м’ясом і грибами.

Крок 7. Макарони з беконом і грибами готові. Пригощайтеся!