Макаронні гнізда з грибами
Макаронні гнізда з грибами – це оригінальна кулінарна ідея для вашого обіду, вечері або святкового столу. Таке блюдо нікого не залишить байдужим. Воно вийде дуже смачним, апетитним і цікавим. Для приготування в домашніх умовах беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Макарони тальятелле – 7 шт.
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сметана – 7 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 700 мл
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Гнізда макаронів акуратно викладаємо в глибоку сковороду без ручки або жароміцну форму. Далі цю посуд будемо ставити в духовку.
Крок 2. Заливаємо продукт киплячою водою. Ставимо страву на вогонь, солимо за смаком і готуємо на повільному вогні близько 7 хвилин.
Крок 3. Дрібно нарізаємо цибулю і гриби. Обсмажуємо продукти на оливковій олії. Солимо і доповнюємо чорним меленим перцем за смаком.
Крок 4. З макаронів зливаємо більшу частину води. Всередину гнізд кладемо гриби з цибулею. Обмазуємо начинку сметаною.
Крок 5. Посипаємо заготовки тертим сиром.
Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Крок 7. Макаронні гнізда з грибами готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!