Морські гребінці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати заморожені морські гребінці на сковороді

Як приготувати заморожені морські гребінці на сковороді, ми докладно описали в нашому покроковому рецепті. З перевіреною кулінарної ідеєю ви легко і швидко приготуєте вишукану ресторанну страву в домашніх умовах. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Гребінці морські заморожені – 0,5 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Насіння кунжуту – 1 ч. л.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло оливкове – за смаком.

Крок 1. Даємо відтанути замороженим гребінців, після промиваємо їх і обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 2. Посипаємо морепродукт сіллю, чорним меленим перцем і поливаємо лимонним соком.

Крок 3. Кладемо молюски в глибоку миску, поливаємо оливковою олією, перемішуємо і ставимо в холодильник на 20 хвилин.

Крок 4. Розжарюємо суху сковороду і підрум’янюємо кунжутне насіння. Перекладаємо їх на тарілку.

Крок 5. Підготовлені гребінці викладаємо на розігріту сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо морепродукт до рум’янцю з усіх боків. Викладаємо на тарілку і посипаємо кунжутом.

Крок 7. Заморожені морські гребінці на сковороді готові. Пригощайтеся!