Морські гребінці, приготовані на сковороді
Морські гребінці, приготовані на сковороді, здивують вас своїм неповторним смаком і привабливою подачею. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Щоб приготувати молюск як у найкращих ресторанах, використовуйте наш простий рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- морські Гребінці – 0,5 кг
- Часник – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло оливкове – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо морські гребінці, промиваємо їх і обсушуємо.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Тут можна обсмажити зубчики часнику для додання апетитного аромату.
Крок 3. Викладаємо в розпечене масло підготовлені гребінці.
Крок 4. Обсмажуємо морепродукт до золотистої скоринки з кожної сторони.
Крок 5. В кінці готування посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і поливаємо лимонним соком.
Крок 6. Обсмажені молюски перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Крок 7. Морські гребінці, приготовані на сковороді, готові. Подавайте до столу зі свіжою зеленню і овочами!