Морські гребінці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Морські гребінці, приготовані на сковороді

Морські гребінці, приготовані на сковороді, здивують вас своїм неповторним смаком і привабливою подачею. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Щоб приготувати молюск як у найкращих ресторанах, використовуйте наш простий рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • морські Гребінці – 0,5 кг
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло оливкове – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо морські гребінці, промиваємо їх і обсушуємо.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Тут можна обсмажити зубчики часнику для додання апетитного аромату.

Крок 3. Викладаємо в розпечене масло підготовлені гребінці.

Крок 4. Обсмажуємо морепродукт до золотистої скоринки з кожної сторони.

Крок 5. В кінці готування посипаємо сіллю, чорним меленим перцем і поливаємо лимонним соком.

Крок 6. Обсмажені молюски перекладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Крок 7. Морські гребінці, приготовані на сковороді, готові. Подавайте до столу зі свіжою зеленню і овочами!