Морські гребінці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Морські гребінці по-корейськи

Морські гребінці по-корейськи – це неймовірно смачне і апетитне частування, яке точно різноманітить ваше меню і цікаво доповнить стіл. Для приготування молюсків в корейському стилі використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • морські Гребінці – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Перець болгарський – 200 гр.
  • Огірки – 200 гр.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Оцет рисовий – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Насіння кунжуту – 2 ч. л.
  • Масло кунжутне – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сік лайма – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Морські гребінці попередньо розморожуємо, промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Заливаємо їх рисовим оцтом, солимо, перчимо та посипаємо цукром.

Крок 3. Обсмажуємо гребінці на олії до рум’яної скоринки.

Крок 4. Після в сковороді обсмажуємо тонкі півкільця цибулі.

Крок 5. Очищаємо і промиваємо овочі. Моркву і огірок пропускаємо через тертці для корейської моркви. Болгарський перець ріжемо тонкою соломкою.

Крок 6. З’єднуємо овочі в глибокій мисці з гребінцями. Доповнюємо вміст подрібненим часником, насінням кунжуту, кунжутним маслом і лимонним соком. Добре перемішуємо.

Крок 7. Морські гребінці по-корейськи готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!