Морські гребінці по-корейськи
Морські гребінці по-корейськи – це неймовірно смачне і апетитне частування, яке точно різноманітить ваше меню і цікаво доповнить стіл. Для приготування молюсків в корейському стилі використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- морські Гребінці – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- Морква – 100 гр.
- Перець болгарський – 200 гр.
- Огірки – 200 гр.
- Часник – 5 зубчиків.
- Оцет рисовий – 1 ст. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Насіння кунжуту – 2 ч. л.
- Масло кунжутне – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сік лайма – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Морські гребінці попередньо розморожуємо, промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Заливаємо їх рисовим оцтом, солимо, перчимо та посипаємо цукром.
Крок 3. Обсмажуємо гребінці на олії до рум’яної скоринки.
Крок 4. Після в сковороді обсмажуємо тонкі півкільця цибулі.
Крок 5. Очищаємо і промиваємо овочі. Моркву і огірок пропускаємо через тертці для корейської моркви. Болгарський перець ріжемо тонкою соломкою.
Крок 6. З’єднуємо овочі в глибокій мисці з гребінцями. Доповнюємо вміст подрібненим часником, насінням кунжуту, кунжутним маслом і лимонним соком. Добре перемішуємо.
Крок 7. Морські гребінці по-корейськи готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!