Морські гребінці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Морські гребінці з овочами

Морські гребінці з овочами – це неймовірно смачне і апетитне частування, яке точно різноманітить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування молюсків з овочами беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • морські Гребінці – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Базилік сушений – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Даємо відтанути замороженим гребінців, після промиваємо їх і обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Подрібнюємо зубчики часнику.

Крок 3. Соєвий соус перемішуємо з часником і сушеним базиліком.

Крок 4. Доповнюємо суміш оливковою олією.

Крок 5. Занурюємо підготовлені гребінці в маринад. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

Крок 6. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

Крок 7. Тонкою соломкою болгарський перець нарізаємо.

Крок 8. Цибулю обсмажуємо до рум’янцю на оливковій олії.

Крок 9. Відправляємо до цибулі соломку болгарського перцю.

Крок 10. Перемішуємо овочі і смажимо до рум’янцю перцю.

Крок 11. Окремо обсмажуємо морські гребінці в маринаді до рум’янцю. Після викладаємо їх на тарілку разом з овочами.

Крок 12. Морські гребінці з овочами готові. Подавайте до столу і пробуйте!