Морські гребінці на сковороді з часником
Морські гребінці на сковороді з часником виходять дивно ніжними і цікавими за смаком. Апетитне ресторанну страву кожен зможе приготувати на своїй кухні. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Побалуйте себе і своїх близьких!
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- морські Гребінці – 5 шт.
- Шпинат – 30 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- соєвий Соус – 20 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Морські гребінці попередньо розморожуємо, обсушуємо паперовими рушниками, після солимо і перчимо за смаком.
Крок 2. Обсмажуємо гребінці на олії до рум’яної скоринки з обох сторін.
Крок 3. Листя шпинату промиваємо, ошпарюємо окропом і обсушуємо.
Крок 4. На сервірувальну тарілку викладаємо рум’яні гребінці і підготовлений шпинат.
Крок 5. Подрібнюємо часник. Кладемо його в сотейник разом з вершковим маслом. Смажимо часник до появи яскравого аромату.
Крок 6. Вливаємо в олія соєвий соус і трохи води. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Даємо трохи випаруватися рідини і вимикаємо вогонь.
Крок 7. Поливаємо соусом готові гребінці на тарілці.
Крок 8. Морські гребінці з часником готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!