Морські гребінці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Морські гребінці на сковороді з часником

Морські гребінці на сковороді з часником виходять дивно ніжними і цікавими за смаком. Апетитне ресторанну страву кожен зможе приготувати на своїй кухні. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Побалуйте себе і своїх близьких!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • морські Гребінці – 5 шт.
  • Шпинат – 30 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • соєвий Соус – 20 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Морські гребінці попередньо розморожуємо, обсушуємо паперовими рушниками, після солимо і перчимо за смаком.

Крок 2. Обсмажуємо гребінці на олії до рум’яної скоринки з обох сторін.

Крок 3. Листя шпинату промиваємо, ошпарюємо окропом і обсушуємо.

Крок 4. На сервірувальну тарілку викладаємо рум’яні гребінці і підготовлений шпинат.

Крок 5. Подрібнюємо часник. Кладемо його в сотейник разом з вершковим маслом. Смажимо часник до появи яскравого аромату.

Крок 6. Вливаємо в олія соєвий соус і трохи води. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком. Даємо трохи випаруватися рідини і вимикаємо вогонь.

Крок 7. Поливаємо соусом готові гребінці на тарілці.

Крок 8. Морські гребінці з часником готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!