Паштет з свинячої печінки з цибулею і морквою
Паштет з свинячої печінки з цибулею і морквою виходить дуже яскравим смаком і неймовірно апетитною. Намастіть його на хліб і доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати в якості перекусу або як святкову закуску. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 500 гр.
Склад:
- Печінка свиняча – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Морква – 100 гр.
- Яблуко – 70 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Яйце варене – 1 шт.
- Гірчиця діжонська – 1 ст. л.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 50 мл
- Лист лавровий – 1 шт.
- Стебла петрушки – 10 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячу печінку добре промиваємо, очищаємо від плівок. Після відварюємо до готовності в підсоленій воді з лавровим листком і стеблами петрушки. Приблизно на це піде 15 хвилин.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю, натираємо на крупній тертці моркву. Викладаємо овочі в сковороду.
Крок 3. Викладаємо сюди шматочки очищеного яблука. Вливаємо олію і трохи води – близько 50 мл. Тушкуємо до м’якості на помірному вогні.
Крок 4. Через 10 хвилин гасіння викладаємо до овочів шматочки вареної свинячої печінки.
Крок 5. В кінці додаємо подрібнений часник для аромату.
Крок 6. Перекладаємо заготовку в чашу блендера. Сюди ж додаємо сіль, спеції, діжонську гірчицю і відварне куряче яйце.
Крок 7. Перемелюємо продукти до отримання ніжної однорідної маси.
Крок 8. Паштет із свинячої печінки з цибулею і морквою готовий. Швидше пробуйте!