Паштет з квасолі та кисломолочного сиру
Паштет з квасолі та кисломолочного сиру — справжня знахідка для любителів приготування швидких паштетів. Такий продукт порадує поживними властивостями і яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно, якщо слідувати простим крокам з нашого перевіреного покрокового рецепта.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 700 гр.
Склад:
- Квасоля консервована – 480 гр.
- Сир сирний вершковий (бренду Almette) – 150 гр.
- Часник – 4 зубчики.
- Горіхи волоські – 1 склянка
- Базилік сушений – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.
Крок 2. З консервованої квасолі зливаємо рідину. Викладаємо продукт в чашу блендера. Для приготування паштету краще використовувати білу квасолю.
Крок 3. Очищаємо зубчики часнику від лушпиння. Відправляємо їх до квасолі.
Крок 4. Очищаємо волоські горіхи. Їх також кладемо в блендер.
Крок 5. Доповнюємо продукти сирним сиром, сушеним базиліком і сіллю за смаком.
Крок 6. Перемелюємо вміст, поки не отримаємо ніжну однорідну масу, яку буде зручно намазувати на хліб.
Крок 7. Пісний паштет з квасолі та кисломолочного сиру готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!