Паштет – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Паштет з квасолі та кисломолочного сиру

Паштет з квасолі та кисломолочного сиру — справжня знахідка для любителів приготування швидких паштетів. Такий продукт порадує поживними властивостями і яскравим смаком. Приготувати його в домашніх умовах нескладно, якщо слідувати простим крокам з нашого перевіреного покрокового рецепта.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 700 гр.

Склад:

  • Квасоля консервована – 480 гр.
  • Сир сирний вершковий (бренду Almette) – 150 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Горіхи волоські – 1 склянка
  • Базилік сушений – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. З консервованої квасолі зливаємо рідину. Викладаємо продукт в чашу блендера. Для приготування паштету краще використовувати білу квасолю.

Крок 3. Очищаємо зубчики часнику від лушпиння. Відправляємо їх до квасолі.

Крок 4. Очищаємо волоські горіхи. Їх також кладемо в блендер.

Крок 5. Доповнюємо продукти сирним сиром, сушеним базиліком і сіллю за смаком.

Крок 6. Перемелюємо вміст, поки не отримаємо ніжну однорідну масу, яку буде зручно намазувати на хліб.

Крок 7. Пісний паштет з квасолі та кисломолочного сиру готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!