Паштет – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Паштет з печінки індички в домашніх умовах

Паштет з печінки індички в домашніх умовах виходить дуже ніжним, поживним і нежирним. Такий продукт можна просто намазувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок. Для приготування паштету з печінки індички використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1,2 кг.

Інгредієнти:

  • Печінка індички – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 300 гр.
  • Морква – 600 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Печінка індички промиваємо під водою і очищаємо від плівок. Овочі очищаємо від шкірки і лушпиння.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо на тертці.

Крок 3. Підготовлений субпродукт нарізаємо великими шматочками.

Крок 4. Викладаємо печінку в глибоку миску. Солимо і перчимо її.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди печінку і цибулю.

Крок 6. Тушкуємо продукти, помішуючи, до м’якості цибулі.

Крок 7. Викладаємо сюди морквину. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати до м’якості моркви.

Крок 8. Подрібнюємо вміст сковороди заглибним блендером.

Крок 9. Отриману ніжну масу перекладаємо в контейнер, який занурюємо в таз з холодною водою. Так ми трохи остудимо продукт.

Крок 10. В теплу печінкову масу опускаємо розм’якшене вершкове масло.

Крок 11. Знову перемелюємо заготівлю блендером до однорідності.

Крок 12. Паштет з печінки індички в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!