Паштет з печінки індички в домашніх умовах
Паштет з печінки індички в домашніх умовах виходить дуже ніжним, поживним і нежирним. Такий продукт можна просто намазувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок. Для приготування паштету з печінки індички використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1,2 кг.
Інгредієнти:
- Печінка індички – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 300 гр.
- Морква – 600 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Печінка індички промиваємо під водою і очищаємо від плівок. Овочі очищаємо від шкірки і лушпиння.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо на тертці.
Крок 3. Підготовлений субпродукт нарізаємо великими шматочками.
Крок 4. Викладаємо печінку в глибоку миску. Солимо і перчимо її.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди печінку і цибулю.
Крок 6. Тушкуємо продукти, помішуючи, до м’якості цибулі.
Крок 7. Викладаємо сюди морквину. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати до м’якості моркви.
Крок 8. Подрібнюємо вміст сковороди заглибним блендером.
Крок 9. Отриману ніжну масу перекладаємо в контейнер, який занурюємо в таз з холодною водою. Так ми трохи остудимо продукт.
Крок 10. В теплу печінкову масу опускаємо розм’якшене вершкове масло.
Крок 11. Знову перемелюємо заготівлю блендером до однорідності.
Крок 12. Паштет з печінки індички в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!