М’ясний паштет із свинини
М’ясний паштет з свинини — це дуже ситний і яскравий за смаком продукт, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки. Побалуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1 кг
Інгредієнти:
- з салом Свинина – 1 кг
- Часник – 6 зубчиків.
- Цибуля зелена – 4 пера.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо шматок свинини. Необхідно, щоб на ньому були присутні і м’ясо і сало. Продукт нарізаємо невеликими шматками. 400 грам свинини відварюємо до м’якості.
Крок 2. Другу частину продукту обсмажуємо до утворення шкварок.
Крок 3. Відварену і обсмажену свинину прокручуємо через м’ясорубку. Перемішуємо масу.
Крок 4. Викладаємо сюди подрібнені зубчики часнику.
Крок 5. Доповнюємо масу подрібненою зеленою цибулею.
Крок 6. Солимо і перчимо за смаком. Ретельно вимішуємо.
Крок 7. Викладаємо отриману масу на харчову плівку.
Крок 8. Загортаємо у формі щільного рулету і прибираємо в холодильник до повного застигання.
Крок 9. М’ясний паштет із свинини готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!