Паштет – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

М’ясний паштет із свинини

М’ясний паштет з свинини — це дуже ситний і яскравий за смаком продукт, який кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу з нашої збірки. Побалуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1 кг

Інгредієнти:

  • з салом Свинина – 1 кг
  • Часник – 6 зубчиків.
  • Цибуля зелена – 4 пера.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо шматок свинини. Необхідно, щоб на ньому були присутні і м’ясо і сало. Продукт нарізаємо невеликими шматками. 400 грам свинини відварюємо до м’якості.

Крок 2. Другу частину продукту обсмажуємо до утворення шкварок.

Крок 3. Відварену і обсмажену свинину прокручуємо через м’ясорубку. Перемішуємо масу.

Крок 4. Викладаємо сюди подрібнені зубчики часнику.

Крок 5. Доповнюємо масу подрібненою зеленою цибулею.

Крок 6. Солимо і перчимо за смаком. Ретельно вимішуємо.

Крок 7. Викладаємо отриману масу на харчову плівку.

Крок 8. Загортаємо у формі щільного рулету і прибираємо в холодильник до повного застигання.

Крок 9. М’ясний паштет із свинини готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!