Домашній паштет з яловичої печінки
Домашній паштет з яловичої печінки — це дуже поживний і цікавий на смак продукт. Щоб приготувати такий паштет своїми руками, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе, своїх близьких і зробіть звичне меню.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 750 гр.
Склад:
- Печінка яловича – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Масло вершкове – 160 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичу печінку очистити від плівок, добре промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності. На це піде близько 30 хвилин. Після субпродукт викладаємо на тарілку і охолодити.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі до м’якості на невеликому шматочку вершкового масла, періодично помішуючи.
Крок 3. Охолоджену печінку прокручуємо через м’ясорубку. Після також чинимо і з обсмаженими овочами.
Крок 4. Солимо масу за смаком і ретельно вимішуємо до однорідності.
Крок 5. Печінкову масу рівним шаром викладаємо на харчову плівку. По центру викладаємо смужку вершкового масла.
Крок 6. Звертаємо заготовку в акуратний щільний рулет. Відправляємо в холодильник до повного застигання.
Крок 7. Домашній паштет з яловичої печінки готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!