Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи
Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже яскравим, привабливим і дуже смачним. Відмінна ідея для вашого святкового меню. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Квасоля стручкова – 0,8 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Шпинат – 50 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Перець гострий – 0,5 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка.
- Горіхи волоські очищені – 150 гр.
- Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
- Орегано сушений – 2 ч. л.
- Базилік зелений – 3 аркуша.
- Зерна коріандру – 1 ч. л.
- Оцет винний білий – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Стручкову квасоля промиваємо, відрізаємо хвостики. Після відварюємо продукт в підсоленій воді 7 хвилин.
Крок 3. Подрібнюємо горіхи, зелень і гострий перець. Часник очищаємо і ріжемо пластинками.
Крок 4. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо ножем.
Крок 5. Квасоля подрібнюємо в блендері. Доповнюємо іншими подрібненими продуктами, сіллю, спеціями, винним оцтом і оливковою олією. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.
Крок 6. Мокрими руками ліпимо з заготівлі акуратні кульки.
Крок 7. Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи готові. Прикрашайте і подавайте до столу!