Пхали – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи

Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування вийде дуже яскравим, привабливим і дуже смачним. Відмінна ідея для вашого святкового меню. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля стручкова – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Шпинат – 50 гр.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Перець гострий – 0,5 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка.
  • Горіхи волоські очищені – 150 гр.
  • Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
  • Орегано сушений – 2 ч. л.
  • Базилік зелений – 3 аркуша.
  • Зерна коріандру – 1 ч. л.
  • Оцет винний білий – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Стручкову квасоля промиваємо, відрізаємо хвостики. Після відварюємо продукт в підсоленій воді 7 хвилин.

Крок 3. Подрібнюємо горіхи, зелень і гострий перець. Часник очищаємо і ріжемо пластинками.

Крок 4. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо ножем.

Крок 5. Квасоля подрібнюємо в блендері. Доповнюємо іншими подрібненими продуктами, сіллю, спеціями, винним оцтом і оливковою олією. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.

Крок 6. Мокрими руками ліпимо з заготівлі акуратні кульки.

Крок 7. Пхали із зеленої стручкової квасолі по-грузинськи готові. Прикрашайте і подавайте до столу!