Пхали – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пхали з червоної квасолі

Пхали з червоної квасолі – оригінальна і поживна кулінарна ідея для вашого столу. Якщо хочете побалувати близьких або гостей, обов’язково скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Готова закуска підійде також для пісного, веганского і вегетаріанського меню.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля червона – 150 гр.
  • Горіхи волоські – 300 гр.
  • Часник – 1 головка.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зерна граната – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Зазначене кількість квасолі заздалегідь вимочуємо у воді. Можна залишити на ніч.

Крок 3. Підготовлену червону квасолю відварюємо до повної готовності. Відкидаємо на друшляк.

Крок 4. Подрібнюємо очищені горіхи, часник і промиту зелень.

Крок 5. Квасоля, подрібнені інгредієнти, сіль і спеції викладаємо в чашу блендера. Перемелюємо до однорідності.

Крок 6. З отриманої маси ліпимо акуратні щільні кульки. Найкраще це робити мокрими руками.

Крок 7. Пхали з червоної квасолі готові. Прикрашайте зернами граната і подавайте до столу!