Пхали з червоної квасолі
Пхали з червоної квасолі – оригінальна і поживна кулінарна ідея для вашого столу. Якщо хочете побалувати близьких або гостей, обов’язково скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Готова закуска підійде також для пісного, веганского і вегетаріанського меню.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Квасоля червона – 150 гр.
- Горіхи волоські – 300 гр.
- Часник – 1 головка.
- Кінза – 1 пучок.
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зерна граната – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Зазначене кількість квасолі заздалегідь вимочуємо у воді. Можна залишити на ніч.
Крок 3. Підготовлену червону квасолю відварюємо до повної готовності. Відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Подрібнюємо очищені горіхи, часник і промиту зелень.
Крок 5. Квасоля, подрібнені інгредієнти, сіль і спеції викладаємо в чашу блендера. Перемелюємо до однорідності.
Крок 6. З отриманої маси ліпимо акуратні щільні кульки. Найкраще це робити мокрими руками.
Крок 7. Пхали з червоної квасолі готові. Прикрашайте зернами граната і подавайте до столу!