Пхали – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пхали з гарбуза

Пхали з гарбуза нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки. Таке частування порадує яскравим смаком, поживністю і привабливим зовнішнім виглядом. Подавайте, як холодну закуску!

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 шт.
  • чорна Смородина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Фундук – 50 гр.
  • Насіння гарбузове – 50 гр.
  • Масло рослинне – 70 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Горіхи попередньо очищаємо від шкаралупи. Ягоди промиваємо.

Крок 2. Гарбуз очищаємо і ріжемо її на середні шматочки.

Крок 3. Викладаємо продукт у форму для запікання. Готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 4. Волоські горіхи подрібнюємо в дрібну крихту.

Крок 5. Подрібнену цибулю тушкуємо на олії. Викладаємо сюди м’якоть гарбуза, подрібнені горіхи, додаємо сіль і перець. Тушкуємо 7 хвилин, вимішуємо до однорідності і ліпимо з отриманої маси акуратні пхали.

Крок 6. Для смородинового соусу віджимаємо свіжі ягоди через марлю. Отриманою сумішшю поливаємо пхали перед подачею.

Крок 7. Пхали з гарбуза готові. Прикрашайте фундуком, гарбузовим насінням. Подавайте до столу і пригощайтеся!