Пхали по-грузинськи з капусти
Пхали по-грузинськи з капусти – дуже смачна, соковита і ситна кулінарна ідея для вашого столу. Якщо хочете урізноманітнити меню і здивувати близьких, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Байдужих не залишиться!
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Горіхи волоські – 400 гр.
- Оцет винний білий – 6 ст. л.
- Перець мелений червоний – 1 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Часник – 4 зубчики.
- Кінза сушена – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Зерна граната – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Капусту промиваємо та нарізаємо на середні шматки. Відварюємо в підсоленій воді. Готуємо 20 хвилин після кипіння.
Крок 2. Зливаємо воду з каструлі. Шматки відвареної капусти перекладаємо в друшляк.
Крок 3. Коли капуста охолоне, нарізаємо її дрібними шматочками.
Крок 4. У блендері подрібнюємо очищені волоські горіхи. Кладемо їх в глибоку миску, доповнюємо сіллю, оцтом і спеціями.
Крок 5. Суху суміш доповнюємо капустою і подрібненою цибулею.
Крок 6. Ретельно вимішуємо заготовку до однорідної маси. З неї ліпимо акуратними кульками.
Крок 7. Пхали по-грузинськи з капусти готові. Прикрашайте зернами граната і можна подавати до столу!