Пхали – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пхали по-грузинськи з капусти

Пхали по-грузинськи з капусти – дуже смачна, соковита і ситна кулінарна ідея для вашого столу. Якщо хочете урізноманітнити меню і здивувати близьких, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки. Байдужих не залишиться!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Горіхи волоські – 400 гр.
  • Оцет винний білий – 6 ст. л.
  • Перець мелений червоний – 1 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Кінза сушена – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зерна граната – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Капусту промиваємо та нарізаємо на середні шматки. Відварюємо в підсоленій воді. Готуємо 20 хвилин після кипіння.

Крок 2. Зливаємо воду з каструлі. Шматки відвареної капусти перекладаємо в друшляк.

Крок 3. Коли капуста охолоне, нарізаємо її дрібними шматочками.

Крок 4. У блендері подрібнюємо очищені волоські горіхи. Кладемо їх в глибоку миску, доповнюємо сіллю, оцтом і спеціями.

Крок 5. Суху суміш доповнюємо капустою і подрібненою цибулею.

Крок 6. Ретельно вимішуємо заготовку до однорідної маси. З неї ліпимо акуратними кульками.

Крок 7. Пхали по-грузинськи з капусти готові. Прикрашайте зернами граната і можна подавати до столу!