Салат з куркою, свіжим огірком, сиром і яйцем
У салаті з куркою, свіжим огірком, сиром і яйцем всі інгредієнти відмінно поєднуються і роблять страву ніжним, легким і смачним, так і калорій в ньому небагато. У цьому рецепті куряче філе і яйця заздалегідь відварюємо, беремо плавлений сир і заправляємо майонезом з французькою гірчицею, але можна йогуртом або оливковою олією з соєвим соусом.
Час готування: 35 мнуть.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 2.
Інгредієнти:
- філе Куряче варене – 1 шт.
- Яйця відварені – 2 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Плавлений сир – 100 гр.
- Зелена цибуля – 1 пучок.
- Майонез – за смаком.
- Французька гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу підготувати всі зазначені в рецепті інгредієнти для салату.
Крок 2. Пір’я зеленої цибулі промити, обсушити серветкою і нарізати невеликими шматочками.
Крок 3. Свіжий огірок також промити, обсушити серветкою і нарізати маленькими кубиками.
Крок 4. Відварені круто яйця очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.
Крок 5. Плавлений сир заздалегідь потримати в морозилці 10-15 хвилин і теж нарізати кубиками.
Крок 6. Відварене куряче філе дрібно нарізати або розібрати на волокна.
Крок 7. Нарізку всіх інгредієнтів перекласти в салатницю.
Крок 8. Потім салат посолити, заправити сумішшю майонезу з французькою гірчицею, перемішати і на 15 хвилин поставити в холодильник. Приготований салат з куркою, свіжим огірком, сиром і яйцем після охолодження можна накривати до столу. Приємного апетиту!