Салат з курячим філе і морквою по-корейськи
Салат з курячим філе і морквою по-корейськи відрізняється особливим смаком. У цьому рецепті ці два основних інгредієнта доповнимо цибулею, яйцем, маринованим огірком, горошком і сиром. Важлива дрібна і однакова нарізка усіх інгредієнтів. Для ефектної подачі до святкового столу салат формуємо пошарово, в прозорих порційних креманках. Куряче філе і яйця відварюємо заздалегідь.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 30 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Куряче філе відварене – 150 гр.
- Морква по-корейськи – 80 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Твердий сир – 40 гр.
- Огірок маринований – 2 шт.
- Консервований зелений горошок – 40 гр.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Для декору:
- Волоські горіхи подрібнені – 30 гр.
- Чорнослив – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе заздалегідь відваріть, остудіть і розріжте на дуже маленькі кубики.
Крок 2. Чорнослив на 5-10 хвилин замочити в окропі. Потім його і мариновані огірки наріжте маленькими кубиками.
Крок 3. Дрібно нарізану цибулю на 15 хвилин залийте сумішшю води і оцту у співвідношенні 1:1.
Крок 4. У креманки першим шаром укладіть нарізку філе з цибулею і покрийте сіточкою майонезу.
Крок 5. Другим шаром укладіть корейську моркву і нанесіть майонезну сіточку.
Крок 6. Третім шаром покладіть зелений горошок з подрібненим яйцем і також покрийте сіточкою.
Крок 7. Посипте салат тертим сиром і декорують чорносливом з горіховою крихтою. Приготовленому салату з курячим філе і морквою по-корейськи дайте півгодини для настоювання і сервіруйте до столу. Приємного апетиту!