ПП дієтичний салат з вареним курячим філе
ПП дієтичні салати з вареним курячим філе в різних варіантах виконання, актуальні для дотримуються ПП, адже низькокалорійне м’ясо курячої грудки добре поєднується з різними овочами. У цьому простому рецепті такий готуємо салат з відвареного філе, свіжого огірка і зеленого горошку, а заправимо нежирної сметаною або натуральним йогуртом.
Час приготування: 1 годину.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Куряче філе – 300 гр.
- Свіжий огірок – 150 гр.
- Консервований горошок – 150 гр.
- Сметана нежирна/йогурт – 150 гр.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Закип’ятити воду і за бажанням додати до неї будь-які прянощі. Відварити куряче філе протягом 20 хвилин і остудити в бульйоні, щоб м’ясо зберегло соковитість.
Крок 2. Огірки промити, обсушити серветкою, нарізати невеликими кубиками і перекласти в салатницю. Додати до них дрібно нашатковану кріп і зелений горошок.
Крок 3. Охолоджене куряче філе нарізати поперек волокон маленькими кубиками і перекласти в салатницю. Потім салат по своєму смаку посипати сіллю, додати нежирну сметану або йогурт і акуратно перемішати.
Крок 4. Приготований ПП дієтичний салат з вареним курячим філе через невелике кільце розкласти на тарілки і відразу накривати до столу. Приємного апетиту!