Салат з філе курки і ананасом
Салат з філе курки і ананасом доповнюється різними інгредієнтами і в цьому рецепті вам пропонується приготувати його з сиром «Сулугуні», яйцем і свіжим огірком. Ці продукти дуже гармонійно поєднуються, і салат виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним. Філе курки і яйця відварюємо і охолоджуємо заздалегідь. Заправляємо салат майонезом з французькою гірчицею.
Час готування: 10 мнуть.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- філе Куряче варене – 150 гр.
- Ананаси консервовані – 100 гр.
- Яйця відварені – 2 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир Сулугуні – 70 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Французька гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відварене куряче філе нарізати поперек волокон середніми кубиками.
Крок 2. Відварені круто яйця очистити від шкаралупи і нарізати великими шматочками.
Крок 3. Такими ж кубиками нарізати сир Сулугуні.
Крок 4. Огірок промити, обсушити серветкою і нарізати соломкою.
Крок 5. Всі нарізані інгредієнти перекласти в салатницю.
Крок 6. Ананаси нарізати невеликими шматочками, слив з них сироп. Перекласти в салатницю.
Крок 7. Потім салат трохи посолити, додати майонез і чайну ложку французької гірчиці.
Крок 8. Ложкою акуратно перемішати салат.
Крок 9. Приготований салат з філе курки і ананасом розкласти по порційних салатницам, декорувати зеленню і сервірувати до столу відразу, щоб не «потік» від огірка і ананаса. Приємного апетиту!