Сазан – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Хе з сазана в домашніх умовах

Хе з сазана в домашніх умовах – це неймовірно смачне і яскраве частування для вашого столу. Готовий продукт в корейському стилі вийде дуже соковитим і ароматним. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Порадуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 3 години 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сазан – 2 кг
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Есенція оцтова – 4 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 3 гр.
  • Перець червоний мелений – 5 гр.
  • Паприка мелена – 2 ст. л.
  • Сіль – 4 гр.
  • Коріандр мелений – 3 гр.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Насіння кінзи – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо рибу і спеції у зазначеній кількості.

Крок 2. Промитий і очищений сазан нарізаємо тонкими смужками. Видаляємо всі плівки і видимі кісточки. Заливаємо рибу оцтовою есенцією і залишаємо на дві години. Оцет видалить навіть самі дрібні кісточки.

Крок 3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.

Крок 4. Подрібнюємо промиту і обсушену кінзу.

Крок 5. Насіння кінзи добре розминаємо в ступці.

Крок 6. Злегка віджимаємо рибу від оцту і з’єднуємо її з овочами, зеленню та спеціями. Поливаємо рослинним маслом і соєвим соусом. Перемішуємо й даємо трохи настоятися.

Крок 7. Хе з сазана в домашніх умовах готово. Діліть на порції і подавайте до столу!