Хе з сазана в домашніх умовах
Хе з сазана в домашніх умовах – це неймовірно смачне і яскраве частування для вашого столу. Готовий продукт в корейському стилі вийде дуже соковитим і ароматним. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Порадуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 3 години 20 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Сазан – 2 кг
- Цибуля ріпчаста – 4 шт.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Есенція оцтова – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – 3 гр.
- Перець червоний мелений – 5 гр.
- Паприка мелена – 2 ст. л.
- Сіль – 4 гр.
- Коріандр мелений – 3 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Насіння кінзи – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо рибу і спеції у зазначеній кількості.
Крок 2. Промитий і очищений сазан нарізаємо тонкими смужками. Видаляємо всі плівки і видимі кісточки. Заливаємо рибу оцтовою есенцією і залишаємо на дві години. Оцет видалить навіть самі дрібні кісточки.
Крок 3. Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.
Крок 4. Подрібнюємо промиту і обсушену кінзу.
Крок 5. Насіння кінзи добре розминаємо в ступці.
Крок 6. Злегка віджимаємо рибу від оцту і з’єднуємо її з овочами, зеленню та спеціями. Поливаємо рослинним маслом і соєвим соусом. Перемішуємо й даємо трохи настоятися.
Крок 7. Хе з сазана в домашніх умовах готово. Діліть на порції і подавайте до столу!