Маринований сазан в домашніх умовах
Маринований сазан в домашніх умовах – це неймовірно смачна і яскрава закуска для вашого столу. Готовий продукт вийде дуже соковитим і апетитним. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Порадуйте себе і своїх близьких!
Час готування – 2 дні
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Сазан – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Масло рослинне – 6 ст. л.
- Оцет 9% – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Перець чорний горошок – 10 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і очищаємо сазана, поділяємо на філе, видаливши кісточки. Підготовлене філе нарізаємо порційними шматочками. Шкірку не знімаємо.
Крок 2. У глибокій тарілці з’єднуємо оцет, рослинне масло, сіль і цукор. Гарненько все перемішуємо.
Крок 3. Шматочки риби заливаємо отриманою сумішшю і перемішуємо.
Крок 4. Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо його тонкими півкільцями.
Крок 5. Відправляємо цибулю до риби. Сюди ж кладемо горошини чорного перцю. Ще раз все добре перемішуємо.
Крок 6. Встановлюємо над рибою гніт і ставимо його в холодильник на два дні до повної готовності.
Крок 7. Маринований сазан в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пробуйте!