Сазан, смажений з цибулею
Сазан, смажений з цибулею порадує вас привабливим рум’янцем і соковитим смаком. Відмінне рішення для вашого перекусу або повноцінного обіду. Подавайте до столу з чорним хлібом, овочами або улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку нескладну кулінарну ідею.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Сазан – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Каррі – за смаком.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.
Крок 2. Очищаємо цибулю і розрізаємо на четвертинки.
Крок 3. Викладаємо цибулю в сковороду з олією. Додаємо сіль, цукор і чорний мелений перець.
Крок 4. Перемішуємо і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
Крок 5. Промиваємо і очищаємо рибу. Нарізаємо порційними шматочками, зручними для смаження.
Крок 6. Відміряємо вказану кількість борошна. Перемішуємо її з сіллю, каррі і чорним меленим перцем.
Крок 7. Паніруємо рибні шматочки в борошні.
Крок 8. Кладемо рибу в окрему сковороду з олією. Накриваємо кришкою і готуємо до рум’янцю на невеликому вогні. На кожну сторону піде за 15 хвилин.
Крок 9. До рум’яної рибі відправляємо цибулю і вимикаємо вогонь.
Крок 10. Сазан, смажений з цибулею готовий. Можна подавати до столу!