Сазан, запечений шматочками
Сазан, запечений шматочками – це дуже смачне і нескладний у виконанні блюдо для вашого столу. Готовий продукт ідеально підійде для сімейного обіду або вечері. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом. Урізноманітніть своє меню!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Сазан – 1 шт.
- Соус соєвий – 3 ч. л.
- Масло оливкова – 30 мл
- Вино біле сухе – 1 склянка
- Сіль – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Чебрець сушений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і очищаємо сазана.
Крок 2. Відокремлюємо філе і нарізаємо його порційними шматочками.
Крок 3. У глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус, біле сухе вино і оливкову олію. Перемішуємо.
Крок 4. Викладаємо шматочки риби в відповідну форму для запікання.
Крок 5. Посипаємо рибу дрібкою солі і чорного меленого перцю. Додаємо сушений чебрець і вливаємо суміш соєвого соусу, вина й олії.
Крок 6. Залишаємо заготівлю маринуватися на півгодини.
Крок 7. Тепер страву можна ставити в духовку. Готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Сазан, запечений шматочками, готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.