Яловичина в соєвому соусі на сковороді
Яловичина в соєвому соусі на сковороді виходить дуже м’якою, соковитою і тане в роті. Таке м’ясне частування стане яскравим обідом або вечерею для вашої родини. Щоб м’ясо вийшло максимально смачним і привабливим, дотримуйтеся простих кроків з нашого перевіреного рецепту.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Соус соєвий – 1/3 склянки
- Імбир мелений – 0,5 ч. л.
- Окріп – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для м’яса – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо розморожену яловичину, обсушуємо її і розбираємо ножем на невеликі шматочки.
Крок 2. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його до м’якості в сковороді з рослинним маслом. Приблизно, на це піде близько 5-7 хвилин.
Крок 3. Доповнюємо цибулю тертою морквою. Обсмажуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.
Крок 4. Викладаємо сюди м’ясо і продовжуємо обжарку, поки шматочки не поміняють колір.
Крок 5. Солимо вміст сковороди, заливаємо водою і соєвим соусом.
Крок 6. Готуємо страву до м’якості яловичини на невеликому вогні. Час готування залежить від віку м’яса і може скласти від 1 до 3 годин. В процесі доповнюємо заготівлю спеціями.
Крок 7. Яловичина в соєвому соусі на сковороді готова. Подавайте до столу, доповнивши свіжими овочами і зеленню!