Смажена яловичина на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Яловичина в соєвому соусі на сковороді

Яловичина в соєвому соусі на сковороді виходить дуже м’якою, соковитою і тане в роті. Таке м’ясне частування стане яскравим обідом або вечерею для вашої родини. Щоб м’ясо вийшло максимально смачним і привабливим, дотримуйтеся простих кроків з нашого перевіреного рецепту.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1/3 склянки
  • Імбир мелений – 0,5 ч. л.
  • Окріп – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо розморожену яловичину, обсушуємо її і розбираємо ножем на невеликі шматочки.

Крок 2. Ріжемо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його до м’якості в сковороді з рослинним маслом. Приблизно, на це піде близько 5-7 хвилин.

Крок 3. Доповнюємо цибулю тертою морквою. Обсмажуємо і готуємо ще 3-4 хвилини.

Крок 4. Викладаємо сюди м’ясо і продовжуємо обжарку, поки шматочки не поміняють колір.

Крок 5. Солимо вміст сковороди, заливаємо водою і соєвим соусом.

Крок 6. Готуємо страву до м’якості яловичини на невеликому вогні. Час готування залежить від віку м’яса і може скласти від 1 до 3 годин. В процесі доповнюємо заготівлю спеціями.

Крок 7. Яловичина в соєвому соусі на сковороді готова. Подавайте до столу, доповнивши свіжими овочами і зеленню!