Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Філе минтая, смажене на сковороді

Філе минтая, смажене на сковороді – це дуже просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для швидкого приготування скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе минтая – 1 кг
  • Борошно – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе минтая без використання води або мікрохвильовій печі.

Крок 2. Далі підготовлене філе нарізаємо порційними шматками.

Крок 3. Обсипаємо рибу сіллю і чорним меленим перцем.

Крок 4. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.

Крок 5. Перекладаємо заготовки на сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 6. Обсмажуємо кожен шматочок до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 7. Рум’яне філе минтая, обсмажене на сковороді, готово. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.