Філе минтая, смажене на сковороді
Філе минтая, смажене на сковороді – це дуже просте і смачне блюдо для вашого сімейного столу. Готуйте продукт до обіду або вечері і подавайте разом з будь-якими гарнірами за смаком. Для швидкого приготування скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Філе минтая – 1 кг
- Борошно – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе минтая без використання води або мікрохвильовій печі.
Крок 2. Далі підготовлене філе нарізаємо порційними шматками.
Крок 3. Обсипаємо рибу сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 4. Кожен шматочок обвалюємо в борошні.
Крок 5. Перекладаємо заготовки на сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 6. Обсмажуємо кожен шматочок до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 7. Рум’яне філе минтая, обсмажене на сковороді, готово. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.