Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Минтай, смажений з овочами на сковороді

Минтай, смажений з овочами на сковороді – дуже соковита і яскрава блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Ситне частування можна подавати до столу разом з крупами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування продукту беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Минтай – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для риби – на смак.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Соус томатний – 1 ст. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо минтай, після нарізаємо його порційними шматочками.

Крок 2. Кладемо рибні шматки в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю і приправою для риби. Акуратно перемішуємо.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 4. Тонкою соломкою нарізаємо болгарський перець, з якого попередньо видаляємо плодоніжки і насіння.

Крок 5. Обсмажуємо на рослинному маслі овочі до м’якого стану. Викладаємо до них підготовлені рибні шматки.

Крок 6. У сковороду кладемо майонез і томатний соус, вливаємо півтори склянки води і тушкуємо блюдо близько 10-15 хвилин до повної готовності риби.

Крок 7. Апетитний соковитий і минтай з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!