Минтай, смажений з овочами на сковороді
Минтай, смажений з овочами на сковороді – дуже соковита і яскрава блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Ситне частування можна подавати до столу разом з крупами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування продукту беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Минтай – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправа для риби – на смак.
- Майонез – 2 ст. л.
- Соус томатний – 1 ст. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо і промиваємо минтай, після нарізаємо його порційними шматочками.
Крок 2. Кладемо рибні шматки в глибоку миску. Посипаємо їх сіллю і приправою для риби. Акуратно перемішуємо.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Крок 4. Тонкою соломкою нарізаємо болгарський перець, з якого попередньо видаляємо плодоніжки і насіння.
Крок 5. Обсмажуємо на рослинному маслі овочі до м’якого стану. Викладаємо до них підготовлені рибні шматки.
Крок 6. У сковороду кладемо майонез і томатний соус, вливаємо півтори склянки води і тушкуємо блюдо близько 10-15 хвилин до повної готовності риби.
Крок 7. Апетитний соковитий і минтай з овочами на сковороді готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!